Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

December 11, 2010

~semalam~

ini cerita semalam punya kejadian...
eh..lame dah kan tak update cni..ala..takpe..takde sape nak baca gak..
juz diri sendiri je baca..heee...

Ayam Penyet..??

aku lame dah nak try makan kat cni..tapi cam berkira kira..best ke tempat tu..
so semalam dah alang2 bobot dtg cni, ada org nak paksa teman makan..hehe..terus try tempat ni..



ni dia org kena paksa rela makan kat cni..hehe


tetiba rasa gamba ni cam smart semacam je dia kan..siap pakai kemeja lg..kalo korang tengok bawah..eh..tgk tang kaki la..bukan bawah ape..ish..lagi la..pakai kasut bagai..haha..
dia berpakaian sebegini rupa adalah kerana baru balik opis dia..kalo tak,xde maknanya nak kuar pakai smart2 camni..aku pon seram nak jalan ngn org smart2 ni..haha..


asal gamba aku je,terus jadi gelap..tau la aku ni dah gelap..huu..sentap..


disebabkan 1st time makan cni,so kami order seperti nama restoran tu la..

1.ayam penyet
2.udang penyet
3.pucuk ubi masak lemak
4.ikan asam pedas - ni terpaksa di cancel..takut kang pecah lak perut..haha
5.air lemon + air suam


ni muka raksasa lapar tak sabar nak makan.. :P



ni aksi...apekah..?? harap maklum ye..bukan 18sx punye aksi.. :P ni namanya mogok lapar..


mula2 air yang diorder dulu sampai..

lemon ais + air suam..

biasanya kalo aku order air,memang xleh abes la segelas tu..tak kira la gelas besar atau kecik..memang tak abes..so,ada la mangsa yang kena abeskan air aku tu..hehe..

pastu ayam penyet tu sampai..

kecik je aku tgk ayam ni..mane cukup!!


diikuti oleh udang penyet.

nampak sedap je kan udang ni..slurrppp


pastu sayur sampai..pergghhh..dan2 kecur air liur aku tgk sayur ni..lame dah tak pekena masak camni..





tadaa..inilah juadah santapan tengahari kami.. :)



tapi bagi aku ayam dia cam biasa jer...cuma bezanya dia penyet2 dulu..ketuk2 dulu lepas goreng..tu jer..sebab tu nama dia ayam penyet..
tapi ok la abes lauk2 tu sebab kami tengah kelaparan kan..
bila makanan dah abes,baru terasa macam.."eh..takdela sedap mana pon kan makanan cni.."
haha..giler..tak sedap tapi licin ko sapu ye..


inilah keadaan mangsa setelah dimakan oleh raksasa2 yang kelaparan tadi..


harap maklum..muka raksasa kekenyangan tak leh tunjuk..sbb BURUK..hahaha..






2 comments:

eizy_noor_izza said...

ko buat aku lapo la zue. huhuhu

ctZue said...

bukan ko je..aku pon lapo same..haha