Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

August 8, 2011

Special Entry for Naya dear.. =)

Hai naya...sorry la lama kan aku tak update pape pasal aku kat sini..mesti ko rindu aku kan..muahahaha..perasaan sorang2 tak ingat betul la..

Meh aku tepek gamba masa nikah aku aritu..tapi ni yang aku amek dari kawan aku je..dari photog nikah tu dia xbagi lagi.. Tak ramai pun kawan2 aku datang..just budak opis aku je.. Sebenarnya naya ko tau tak, ana dia kol aku cakap tak jadi datang nikah aku..aku dah macam WHATT?? ana mau datang ke...gila terharu aku..tapi sebab dia kena outstation ke Negeri 9 ari jumaat tu, tu yang tak jadi datang.. Sebab kalo ikut perancangan dia, dia memang nak balik Balok minggu aku nikah tu..huuuu..terharu aku ana.. :)

Gambar sekitar malam aku nikah.. :)

Muka berdebar en.hubby saat khutbah dibaca..mesti dia tak dengar dah masa ni kan..sebab duk tunggu bila nak akad ni..muahahaha.. love u sayang :P


Mengintai di sebalik kamar :)


Aku ralat sikit masa ni..Ingat nak duk luar kat tengah2 time nak nikah tu..tapi budak2 ni lambat sangat naik..dorang g makan dulu..so takde sape nak teman aku..Nerves ok sorang2 kat tengah sana..Sebab tu aku lepak dalam bilik je..Elok nak start khutbah, dorang pun naik..Gasak la duk dalam bilik pun.. :P


Muka berdebar + gembira saat sebelum bergelar isteri :)


Saat ijab & kabul


Alhamdulillah :)


Muka syukur..


Baru selesai baca taklik..


Aku tengok apa ntah.. hahaha


Selesai sign surat nikah. Yeay!!


Newly weds :)


Cincin disarung.


Saya dapat rantai tangan.


Salam pertama selepas bergelar suami isteri. Yang sebelum ni tak kira eh..hahaha


Sweet tak :P


Ma + Abah


Mak + Abah


BFF. Thanks guys.


Khalil & Pipi


Opismate aku yang merakam semua gambar2 ni, Siraji.




Entah borak apa la tu.


Kawan en.hubby..Tak sangka korang datang Apit & Ann


Ni pun geng2 maritim en.hubby..ramai jugak kawan2 en.hubby yang datang.


Posing bersama opismate sebelum mereka balik..Lama jugak la mereka stay. Tunggu aku tukar2 baju lagi..Hikhik

Last sekali gambar dikir barat. Semangat tak pakcik aku tempah dikir barat bagai. Memang dah macam kenduri besar dah. Ni yang aku rasa macam malas dah nak kenduri besar ni.Hehehe




1 comment:

fiza_noor said...

congrats mek zue. siap ada dikir barat tuh.