Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

August 29, 2011

SELAMAT HARI RAYA

Esok raya!!

Seronok tak esok raya..?? Aku rasa macam biasa je. Sebab lagi excited + pening + lebam sebab nak sambut kenduri kawen..huhuhu. Tapi terasa la jugak sikit2 mood raya tu tadi. Bila aku g beli lemang punya la beratur tunggu lama gila baru dapat lemang. Tujuan asal nak beli 10 hengget je..Tapi bila dah tunggu lama sangat, terus up jadi 20 hengget. Hehehe.

Gara2 nak beli lemang, sampai aku pesan kat adik aku je suruh teman mak g pasar. Biasanya aku ni jadi assistant dia kalo g pasar. Ni semua sebab nak makan lemang sedap la ni. Sudahnya mak aku kol aku jugak tanya nak beli ayam berapa ekor. Nak beli daging berapa kilo.. Hehe.. Tetiba terasa macam orang penting kan. :P

Jauh di dasar hati, raya tahun ni rasa sayu sebab tak dapat beraya bersama2 en.asben. :( Kami terpaksa raya asing2 dulu tahun ni. Kalo aku nak suruh en.asben beraya sekali kat kemaman, macam kesian kat en.asben sebab ulang alik banyak kali. Sebabnya 5hb dia dah kena kerja. So dah tentu pulang ke ipoh kan. Lepas tu datang lagi time kenduri. Eh..kesian sangat kat en.asben. Tak sanggup rasa nya nak buat dia ke hulu ke hilir macam tu. So, amek keputusan raya asing2 saja. Walaupun dalam hati sedih tak dapat nak salam + cium tangan suami di pagi raya. Aku redha. Tapi kan aku dah salam raya in advance dah. Hehe. Time aku g ipoh nak sambut beday en.asben last 2 weeks, aku dah siap2 salam mintak maaf. Hehehe. Awal tak.

Emm..ok lah.. Selamat hari raya kawan2..

2 comments:

fiza_noor said...

awallllll gilerrrrr

ctZue said...

canggih kan..hahaha..pijah..selamat hari raya.. :D