Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

November 13, 2011

Aktiviti baru

Assalamualaikum...

Hi everyone..happy sunday! :) Hope u guys enjoy your weekend with your family. 

Rasa macam ceria je pagi ni.. Ke sebab aku breakfast banyak sangat tadi.. Opss..kantoi..haha..
Pagi tadi en.asben dah beli nasi lemak..Guess what..? Aku makan 2 bungkus..sangat la menyelerakan sehingga menjilat jari..hahaha.. 
Dah sampai office, seperti biasa la aku akan follow jugak member g breakfast.. Sebab nak meriahkan suasana.. The more the merrier kan.. Tapi tak leh tahan betul bau nasi dagang..nasib baik iman kuat lagi..aku just rasa semulut je yang kawan aku punya..huhu..sedap.. T___T

Sekarang aku dah ada aktiviti baru yang WAJIB buat kalau aku naik kereta sama2 dengan en.asben..Kami kan selalu je travel..I mean balik Kedah sama2..balik Kemaman sama2..pergi jalan2 lagi..so banyak la masa yang dihabiskan sama2 dalam kereta..Aktiviti yang aku duk gila sekarang ni adalah menyanyi dengan sepenuh hati..ataupun menyanyi dengan bersungguh2..hahaha..memang tak leh blah langsung..nak nak bila ada lagu duet yang keluar kat radio..mula la masing2 nyanyi part masing2 tak nak kalah..siap tarik lagi tu..dan dengan berjayanya aku tarik sampai dapat pujian dari en.asben.. " SAYANG...TAK PAYAH NYANYI LAH...SUARA HANCUR..." hahahahaha..

Muka org yg excited  menyanyi..hehe


 Pasangan duet aku yang suara pon ala hancur jugak je..eh..haha


Terharu aku..Dan memang suara aku tersangat lah hancurnya. sebab tu dulu2 masa bercinta, bila en.asben ajak pergi karaok..aku akan tolak..MALU beb..sekarang lantak la..sekarang anytime je u tell me sayang..lagu apa pun i boleh nyanyi dalam kereta..hahaha..Tapi best tau..bila kita nyanyi ada orang sambung2..pas the baton..
Thanks sayang sebab sanggup tahan telinga dengar suara kita yang MERDU ni..suara sayang best..Takpe..kite tak bagitau orang lain pon..tehee... :P


 Bonzer pengiring nyanyian aku


Bersama backup singer dan backup dancer (yg duduk seat belakang)..hahaha

Tengok la laki aku sekarang memang fb addict..setiap masa je masuk fb..pas masuk yang dia punya..dia masuk yang aku punya..eh..aku cakap depan cermin ke? :P


1 comment:

Fiza Noor said...

tu pasal aku x mau jadi juri klu hgpa nyanyi. aku takut hgpa nangis nnt. hahahaha