Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

January 29, 2012

Mainan mimpi

Mimpi tu mainan tidur je kan...?
Aku sekarang kalau mimpi malam2, bila dah tersedar dari mimpi tu, mesti cuak2 je nak tengok jam pukul berapa. Sebab ada orang cakap kalau mimpi di subuh hari tu mainan syaitan nak suruh kita sedap tidur lagi kan.
Tapi kalau kita mimpi sedar2 pukul 3.30am...?? Macam mana pulak...??
Ngeri je nak tidur malam2...takut mimpi bukan2 lagi.
Nasib baik aku tak mimpi apa2 semalam...kot la tak mimpi...rasa macam tak ingat je, assume tak mimpi jela...
Aku harap mimpi2 tu hanya lah mainan tidur je. Bukan ada tafsiran disebalik mimpi tu...



3 comments:

Fiza Noor said...

apa yg ko mimpi smpai takut nak tidoq blk nih?
mimpi mainan tdur, tp ada gak tafsir mimpi kan. xtau le....

ctZue said...

Pijah...ntahla sekarang ni aku asyik mimpi pelik2 sampai kdg2 takut nak tidur..aritu aku mimpi ada ular besar macam anaconda nak telan sham..ular tu ikut2 dia sampai kami lari pun dia ikut lg..pastu masuk bilik lain pun still ada ular gak..huhu
Pastu baru ni aku mimpi aku pregnant, g scan perut..doc ckp aku dapat baby boy...mula2 dh gembira..pastu doc ckp lg, tp anak aku tu sumbing..terus aku rasa sedih gila..terkejut..rasa mcm taknak tido dah..sbb takut mimpi tu bersambung..takut2 nak tgk jam kul bape..tgk2 kul 3.30am..sedih aku..

Fiza Noor said...

penat sangat kot. ko bnyk keje tu, penat. dulu2 aku penah mimpi ular besar kejar aku gak, xkejar org lain pun...xde pe2 pun