Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

April 2, 2012

Contengan

Dah masuk bulan April dah kan... Kejap je rasa..
Tak sabar nak tunggu student habis exam. Boleh la nak rehat sikit. Tapi macam akan kecewa je sebab macam dengar2 khabar yang aku kena mengajar time short sem. Penat la!!  =__=

Syukur pada Allah kerana masih memberi peluang untuk aku meneruskan kehidupan disamping suami dan keluarga.

Bulan Mac yang baru berlalu, aku rasa bulan paling sibuk berbanding bulan2 sebelumnya. Hanya minggu lepas sahaja baru aku dapat rehat di rumah berhujung minggu. Minggu2 selebihnya banyak travel kesana kesini, badan penat. So nak jenguk blog sendiri pun xdak masa, MALAS yang sebetulnya. Apatahlagi nak menaip satu entri. Dah rasa macam  kekok pulak nak taip apa ni. :)

Buat sahabat aku nun di Ipoh, hang sihat..? rindu la mau girl's talk dgn hang...bila la bleh jumpa ni..




3 comments:

Fiza Noor said...

aku kah awek itu? hahaha. aku pun dah jarang2 bleh blogging.lately makinnnnn sibuk. org dah mula percaya, maka hasilnya.....aku banyak jawatan lagi. gila jawatan btoi! hahahha.

ctZue said...

hahaha...ko mmg..gila jawatan..sama je kat mana2 pon kan..haha..tahniah beb..

Fiza Noor said...

adus! aku jatuh. hahaha