Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

April 26, 2012

Kesabaran itu sungguh manis

Akhirnya kesemua paper student sudah selesai ditanda..Lega gila. Dan markah mereka dah selamat pun di key in ke dalam sistem. Cuma hanya student performance report saja lagi yang tinggal untuk dibuat. Yang ni next week la. Dah malas aku nak pikir sekarang.

Sebenarnya ni aku dah catat sejarah sebab sepanjang aku mengajar aku kat sini, tak pernah lagi aku siapkan tanda paper student secepat begini dong! Ni semua gara2 semangat nak bercuti seminggu next week. Habis aku pulun menanda sampai tido pon tak cukup je..

Dan sekarang ni aku dah terbayang2 depan mata cuti 1 minggu. Yes! Next week aku cuti deret seminggu. Plan nakbalik kedah esoknya sbb kenduri kawen sepupu. Lepas tu pulang ke KL semula la..Dan ada masa la aku nak berjimba2 lebih sket kat KL..Sementara laki den g kroje, aku nak berjimba2 dgn geng GStrim si manis cantik ayu Farhah..hehehe..


Sat lagi aku nak gerak dah. Mintak balik awal dengan bos. Mekasih En.Zaidi..
Bubye Kemaman...
Hello KL... :)

1 comment:

Fiza Noor said...

bila blk kedah mek?