Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

April 14, 2012

Pemberitahuan

Maka dengan ini secara rasminya aku dah deactivate akaun facebook. Puas hati.
Lately aku dah rasa bosan nak bermuka buku ni. Asyik tengok2 orang punya je. Dah rasa macam suka amek tau hal orang je sbb tertengok dan terbukak page org..pastu buang masa berjam2 dekat depan laptop semata fb..dengan alasan nak amek mood before buat keje..sudahnya tengok jam dah pukul berapa. Lepas tu buat kerja hanya sekejapan saja sbb dah sibuk nak balik. Huh..Lagho lagi melalaikan betul la.

Dulu aku ikrar tak main game kat fb sbb tu pun melaghokan aku. Tapi skrg fb pon xde pekdahnye gak. So aku buat keputusan deactivate jela. Senang cite..En.asben pon dah deactivate gak.Eh..sebenarnya dia yang deactivate dulu..pastu aku pon nak buat gak. Biar sama2 xtau hal orang lain. hehe..

Kepada kawan2 aku yang terbaca post ni...kalo ada pape korang leh straight kontek hp..ataupun email pon bole je..


#nota kaki: lepas ni xdela ramai org kat fb tegur aku dah gemok ke ape kan..sbb dah xde bukti..haha..

3 comments:

Fiza Noor said...

nota kaki xble blah. hahaha.

aku pun dah x aktif fb, blog pun sama

KhAiri uBAi said...

alaaaa....nnt xde la komen ana cun lps nie.....hukhukhuk......cne nk amek tau citer pasal ko plak lps ni????sila update ini blog selalu yer....

ctZue said...

Pijah...kenyataan tu..haha

Beddy..i will..aku akan usaha update sekerap yg boleh kat cni..dan kalo ko or sape2 yg rindu aku tu,ko suh la dorg jenguk cni...hahaha..over je aku..mcm la dirinduikan..puiii...hahaha