Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

July 9, 2012

Go Genting!

Baru je balik dari memanjakan diri di hotel zenith, ni nak pergi genting pulak. Boleh tahan jugak berjalan. Hahaha. Actually, dari esok sampai la ke hari jumaat, 10-13hb Julai 2012, aku dan bersama 9 orang lagi colleagues akan bermalam di Awana Genting. Bukan pergi untuk bersuka ria, tapi ada bengkel untuk pemurniaan drawing student diploma 1st year. Mentang2 staff design ada 2 orang je yang pergi, so kami berdua je la yang bakal banyak kerja kot, kerja nak edit2 drawing. Yang lain rilek2 je dan tunggu masa nak g berpoya2 kat atas sana..Boleh la..sambil menyelam minum air, dah alang2 kat genting, kita main la sekali..hehe.

Baju tak kemas lagi, Eh, sebenarnya beg balik dari hotel semalam pun belum di unpack lagi, dah nak kena packing baju lain pulak..banyaknya baju nak kena basuh..haihhh..



Masa dating..hehe


2 comments:

Fiza Noor said...

gebus sungguh kawan2 ku. awww! hehehe

ctZue said...

Awwww...gebus setelah amek gamba guna camera 360..kalo x, mmg ko pun scary mek..hahaha