Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

November 17, 2010

Owh Penang...Tungu aku tau....

aku rasa sangat teruja ok... nak tau sebab apa..??
sebab nya aku nak g jumpa sorang kawan next week...
malu la..hikhiks..dah la selama ni kenal di alam maya jer..kawan dgn dia pun di alam cyber jer.. :P
ni rasa malu n segan ni lagi teruk masa 1st dating dulu...haahhaha..
agak2 nya dia segan tak jumpa aku..?? ermm..harap2 nya tak la..kang kalo 2 2 segan,sape yg nak cakap..membisu jela nanti..hahaha..

aku yang malu2 meoww..

sebenarnye dia ni kawan kepada pakwe aku..memang aku niat nak jumpa dulu before balik terengganu..kang bila pulang sana,zaman bila lagi nak jumpa kan..so,bincang punya bincang,dia ajak aku balik kampung!!!!! teruja nye aku..hehehe...makna nya aku akan balik ke bakal kampung halaman aku gak..hahaha...muntah darah

aku suka kalo ikut org blk kampung..sbb masa ni la aku dapat kenai tempat org..rasa cam tourist minah saleh je bila aku tak paham org kawasan tu bercakap..heee..aku penah ikut kawan aku balik kuala pilah...mak aiii...mak dia cakap sepatah haram aku tak paham,sebabnye mak dia ckp laju2..huhu..terpaksa la aku duk ulang.." apa makcik..??.." tapi aku suka borak dgn mak dia.. :) mak dia layan tip top..kebetulan aku g time bulan pose lepas..makcik cam tau2 je aku kuat makan..saje je suh tambah2 lagi..waktu sahur lak tu..berselera betul melantak kat umah org...hehehe..

owh..cite balik pasal kawan aku ni...dia cakap nanti bila aku p sana,dia nak bawak aku p penang...syokkknyee...kat penang kan banyak tempat makan yg sedap2..aku nak makan puas2..oo yeah!!

kawan,ko tunggu aku abes exam tau..sian lak ko kena balik kg lambat sket..hehe..nanti aku belanja ko laksa mangkuk besaq 2 noo... :P

1 comment:

eizy_noor_izza said...

cet! hahaha. teruja sangat dah ni. sabaq na. tak pa. aku tak malu. xcaya? tanya dia. hahaha

selamat hari raya