Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

May 11, 2011

Luahan hati en.tunang

Pagi tadi dalam bilik kursus, sempat lagi aku online facebook kat handfon kejap.
Log in je terus tengok dapat 1 message dalam inbox.
Yeay..message dari en.tunang.
Tapi bila baca, sayu gila hati aku. Rasa macam bergenang la pulak. Tapi kaver la dalam kursus la oii.., kang Umi cakap aku kenapa pulak kan..
Mana aku tak terharu dan touching kan dah bila en.tunang meluahkan perasaan apa yang dia rasa sejak 2 3 menjak ni kat aku..


"saya sangat rindukan kamu...walaupun kamu asyik tertidur saje sejak 2 3 menjak nie..saya tak kesah pun..kerana saya tetap sayang kan kamu....walaupun saya asyik cakap sorang2 jer...saya tetap sayangkan kamu...walaupun saya sering dipersalahkan dan saya tak mengerti pun apa kesalahan saya..saya tetap sayangkan kamu..walaupun kamu selalu jer nak sentap sentap dengan saya...saya tetap sayangkan kamu..biar apa pun yang kamu fikirkan tentang keburukan saya...saya cuma ingin kamu tahu yang saya....sangat sangat sangat dan sangat menyintai kamu dan menyanyangi kamu...walaupun kamu asyik cakap perut kamu dah buncit..saya tetap sayang kamu dan yang harus kamu tahu....saya menyintaimu kamu dan menyayangi kamu seadanya kamu.."


En.tunang, kte mintak maaf sangat2 sebab banyak abaikan awk lately. ;(
Dan kte nak mintak maaf sebab selalu je buat perangai macam perempuan meroyan kan. Sorry sangat. Kte bukan sengaja. Tapi sebab kte rasa macam nak perhatian dari awk. Lagipun kte kan jauh jaraknya. Kalau awk ada depan mata, kte takde la pulak buat penyakit macam ni kan. Hee..
Kte nak awk tau awk TETAP UTAMA bagi kte.
Kte sayang awk.


3 comments:

HANI said...

darl....terbalik lah...i dulu najib yang selalu tido..tapi i yang suka wat perangai...hahaha...kisah you macam repeat apa yang i ngan najib pernah face before this....thanks God najib tetap sayng i even i makin kurus macam bini popye.........

ctZue said...

Hikhik..sian je sham kan..
Hani, part sayang tu mmg WAJIB la najib kena syg tau..hehe..sape tak syg bini kan.. :P

Siti Zatul Itri said...

alololo...cian ke tunang pak jabit....berehi sgguh die tdo mase gayut tepon..huk aloh >.<