Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

March 5, 2011

Itu bukan aku..

Selamat petang sabtu.. :)

Semalam kan..aku kan..satu hari kan..tak makan nasi kan..sangat bangga kan..hahaha..

Sebenarnya aku diet eh..takde selera la nak makan. Sejak bestfren aku datang ni, dia macam tak bagi aku makan je. Memang la perut memanggil2 mintak di isi, tapi apakan daya, dah mulut cakap tak nak. Tu pun pagi semalam aku paksa makan mihun goring. Takde la kebulur sangat.

Aku memang macam ni pun. Dalam minggu2 bestfren aku datang ni, aku memang akan hilang selera makan ataupun dalam bahasa yang sopan sikit, aku hilang nafsu nak makan secara bersungguh2. Ok what! Boleh jugak aku diet secara tak sengaja kan.

Tapi bak kata opizmate aku:

Ala…seminggu je pon mu hilang selera, lagi 3 minggu tu makan je keja mu.. ~~ Amboi..Kemain eh mu Khalil…mengata aku tak hengat…hahaha

Tapi memang kenyataan pon apa yang dia cakap. Hahaha. Ada sekali tu aku baca paper dalam opiz, pastu ternampak iklan Pocketful KFC. Terus terliur ko nak makan. Amboi, baby dalam perut ni pon agak2 la ye. Jangan la nak tunjuk sangat perangai buruk lantak ko..Hahahaha..

Punya la aku terbayang2 alangkah bestnya jikalau dapat makan KFC waktu lunch, sampai teringat2 bila dah balik umah. Tak leh jadi ni, lantas aku amek hp, terus msg Khalil : Sok kita lunch KFC, tak kira.. gila kan..main paksa2 opizmate aku makan sekali gak..hahaha..Nasib la sapa2 yang kawan dengan aku.. :P

Amek ko, sok terus g KFC waktu lunch, dan aku siap tapau lagi. Yang makan kat sana tu lain kira. Hahaha..

Ok, lepas ni aku nak diet. Kepada kawan2 opiz aku, sila jangan abaikan hiraukan sekiranya aku mintak ajak makan yang merepek2 ye.. tolong la aku nak diet nih..tau..tau..


P/s: Tadi aku dah makan nasi..walau takde selera pun terpaksa makan gak. Sebab kat umah orang. Member aku bertunang.

Kepada Aznira, selamat bertunang lalink.. =)



3 comments:

fiza_noor said...

weh. aku nak mkn nasik goring gak ah. aku gsk le yg tiap ari mkn nasi, 24j nak mkn jer. huhu

kay_are said...

anak tu yang nak makan kot.. so xpe.. bukan selalu ^^

ctZue said...

fiza..special tu goring..haha..mencik aku! ahahha

kay_are..yep..salahkan anak itu..heee