Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

March 7, 2011

Selamat hari jadi mommy!!


Hari ni 7hb Mac, genap lah usia mak aku 49 tahun.
Selamat ulangtahun kelahiran Ma..
Aku hadiahkan handbag je. Tapi hadiah birthday Ma dah dapat seminggu awal. Haha. Wajib la beli ketika duit tengah masyuk. Kang beli lambat2 kang takut tak jadi beli lak. :P

Petang semalam aku g amek kek yang dah di tempah pada Jumaat lepas. Ingatkan nak buat surprise pukul 12.01 tengah malam semalam, macam aku penah buat pada tahun sudah. Tapi terpaksa la cancel sebab aku ada kelas malam pukul 8. Nak letak mana kek kalau aku ambil time balik kerja kan. Mesti mak aku nampak gak kek dalam peti ais tu. Lepas tu aku ingat nak amek kek time balik kelas pukul 10 malam. Tapi kedai kek tu tutup pukul 10. Celah mana la aku nak wat drift balik kelas. Tak sempat nye nak sampai kedai sebelum kedai tutup. Last2 tak jadi buat surprise. Petang balik kerja aku terus g amek kek, balik umah, ma ada kat ruang tamu tengah tengok tv.

“Jom makan kek” , aku panggil adik2 aku. Hahaha. Langsung belasah kek terus petang semalam.

Disebabkan bday adik aku, Zaim dah lepas sebulan yang lalu, 7hb Feb, tapi aku tak beli kek, So semalam dia pon potong kek sama2 dengan Ma.









Mommy and Zaim


2 comments:

Siti Zatul Itri said...

mcm kembor jer..hihihi :)

ctZue said...

itu la pasai..hehe