Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

April 12, 2011

Mengidam...

Sekarang aku mengidam sangat2 nak baca buku A Doctor in the House.


Kat Kemaman takde buku ni la. Kena g Kuantan la kot. Tu pun ada ke idak la.
Tapi kalo dapat as a present pon best jugak kan. Tak payah la nak g cari2 dah. Hee..
Ada sape2 tak yang bermurah hati nak hadiahkan aku buku ni...??
Sila angkat tangan sekarang !


1 comment:

fiza_noor said...

bestttt. baik ko cari. hehehe. buku tu tebal, so aku rasa takkan abis dlm masa terdekat. lg pun tu bukan novel kan, more to buku sejarah kot. hehe. tp serius...best. g cari tau! mph je. jgn cari kat popular :P