Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

May 7, 2012

Selamat pengantin baru my dear fren

Tahniah buat pengantin baru Maisarah dan Kama Azri. Akhirnya kawen gak korang kan. Setelah banyak yang ko lalui Mai, tapi berbaloi la kan..Dah dapat apa yang dihajati.. :P Sounds gatal je kan..hahaha.. Gembira betul aku tengok ko bersanding aritu Mai.. Rasa cam lega ko kawen jugak dengan Kama.. Haa.. Kama pulak, lepas ni sila jaga Mai baik2 tau.

Cantik gila Mai haritu...Sumpah gojes..

Cantik sangat ko makcik..

Kenduri Mai buatkat Johol, Negeri Sembilan.. Aku gerak agak pagi jugak la dari Subang. Siap dah terjaga2 je tdo..kejap jaga..kejap jaga tengok dah pukul berapa sebab takut terlajak. Atenye dah janji dengan Hani nak konvoi sama2. Mulanya janji dengan Hani nak jumpa kat rnr Nilai, sekali kami tak lalu rnr tu..terus jumpa kat rnr Seremban. Menunggu sorsng lagi kawan en.asben, Tengku.

Eh, lupa nak btau, sebenarnya si Kama ni adalah kawan kepada en.asben. So ada 2 3 orang jugak la kawan2 en.asben yang turun Johol hari tu.

Antara gamba yang aku snap..tapi tak banyak la.


Muka gembira pengantin


With Suhana, presiden G-Strim..haha..gojes sangat..


Bersama anak angkat aku, Umar dan ibunya yang 7-month-preggy. Aip Umar, tangan tu..ish..hehe


Pinjam anak orang Hani sat..hehe


Antara rakan yang hadir. Dari kiri Hani & Najib with Umar, Sue & Bob, Tengku,
Sham & Zue




Alah, Najib n Umar tengok mana lak tu...


Kami yang gems..


Sangat berbeza kan saiz mereka..hihihi..


Kami yang balance size..haha..nampak tough sangat en.asben.

Sue, tak dan nak amek gamba ko dan Bob kat pintu gerbang ni. Cepat sangat korang nak balik, eh..nak merempit..hehe..





2 comments:

Fiza Noor said...

zue, gambar ke-2 bbaju merah tu mcm best pren aku kat usm dulu yg dah lost contact. smpai skrng aku cari dia x jumpa. adakah org yg sama?

ctZue said...

pijah...haa..yg tu aku xkenal la pulak..aku sebenarnya menunggu turn nak bergamba dgn pengantin..tu yg snap je dulu..