Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

February 4, 2011

I love Celine Dion!

Dua hari lepas aku ada tengok documentary pasal world tour dia kat HBO; Celine, Through The Eye of World. Memang kagum betul dengan dia ni. Ramai gila yang minat dia, satu dunia beb! Lagu dia pun banyak yang best2. Tapi of course la lagu jiwang kan. Suara dia, merdu betul. World tour dia tu makan masa selama 1 tahun., kalau tak silap aku sepanjang tahun 2008 kot. Masa dia buat show kat KL, nampak Siti dan Datuk K duduk depan sekali. Dari apa yang aku tengok kat tv, Celine ni memang ramah. Aku tak ingat time tour kat mana ntah, tekak dia ada infection. So terpaksa la postpone selama 2 minggu sebab nak bagi tekak dia betul2 pulih. Gila la peminat menangis2 sebab hampa. Dahsyat betul. Kalau la aku dapat jumpa live dengan Celine ni, ish..tak tau la aku macam mana. Speechless kot. Hehe.

Dalam banyak2 lagu dia, aku paling suka lagu To love you more. Sebenarnya banyak je lagu dia yang aku paling suka. Hehe. Meh aku senaraikan lagu2 dia yang aku suka.

To love you more

I love you

I’m alive

The power of love

Pour que tu m'aimes encore

Haa..lagu last tu dalam bahasa France . Makna lagu tu sehingga kamu masih mencintaiku..Cewah..Kemain lagi tau makna.Semangat tu aku Google translate..haha..lagu tu best!! Terus rasa pandai je cakap France.

Kan aku dah cakap lagu dia banyak jiwang, love2 bagai kan. So, aku agak korang boleh teka aku macam mana. Jiwa kental tak? :P

By the way, aku nak wish happy chinese new year. Selamat bercuti bersama family semua.



3 comments:

fiza_sensei said...

j.i.w.a.n.g! hahaha

ctZue said...

ye..jiwang itu saya.. :P

Anonymous said...

jiwang sgt semek ni