Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

February 9, 2011

Mood berkobar2 nak upload gambar



Semalam aku ada Annual Dinner di Awana Kijal. Aku ngn my buddy, Umina punya la menggelabah sebab sampai lambat. MC dah nak start majlis. Malu i masuk2 terus cari meja. Haha. Main menonong je masuk dalam tak nampak sape2 dah. Nasib baik jumpa meja. Kalo tak lagi haru malu duduk tempat org tak kenal. Makanan nya adalah chinese food. Tapi makan tak best. Ntah macam tak best pulak kali ni. Ada sup sirip yu. Mula2 aku geli nak rasa sebab nampak macam likat semcam je. Tapi bila dah try, baru tau sedap rupanya. Siap tambah lagi. Hehe. Boleh tahan je makanan semalam. Aku makan nasi goreng sikit je tau. :P

Ok..sesi tayangan gambar pulak ye.











Semua gambar pon gegedix..hahaha..
Best je tengok org lepak2 cni..Bila la nak rasa tdo cni ni..Ehem.. :P


2 comments: