Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Baby

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

January 6, 2011

Perempuan Gedix


Morning... :)

Hari ni aku sampai awal..yeay..!!!
Punch in pukul 8.09am, terus aku g amek kawan aku kat fakulti PPPA..
Dah janji nak breakfast sama2 pagi ni..
Tak masuk opis pun lagi, terus kuar cari makanan..hahaha..


Ni la perempuan gedixx tu..


Bajet kiut la tu..hahaha

Namanya Norul Azlin..Aku panggil Lin @ Yenn..
Perempuan ni memang sangat gedix okeh!!
Hahaha..Yenn..ampunkan aku..

Actually aku kenal Yenn ni sebab kami lapor diri 1st dulu2 pada hari yang sama..
Dulu la sangat kan..haha..padahal tahun 2009 jer..
Sebab tu la aku leh kenal n leh rapat dgn minah gedixx ni, walaupun berlainan fakulti..
Dan aku memang tak kenal org lain selain bdk fakulti aku..hahaha..
Bukan tak kenal..muka tu kenal, tapi nama memang aku tak tau..xpun org dah bgtau tp aku malas nak ingat nama dorg..hehehe..
Tapi org lain leh jer kenal aku..cehh..bajet hot la tu..Puiii..hahaha

So, adalah agak pelik sikit bila org tgk aku leh rapat ngn Yenn..
Sedangkan fakulti kami bukan sebelah2 pon..kalo jalan kaki tu memang berpeluh la ketiak ko..
Tapi disebabkan love at the 1st sight, yg menjadikan kami cam pasangan lesbian..haha..coiii...

Minah ni hebat..sekarang dia tgh further PHD dia..Dia wat part time..asal wiken je blk K.Trg..
Owh..lupa nak btau td, dia ni kg kat K.Trg..So, asal hari khamis je pas keje dia blk sana..
Lagipun dia further PHD kat UMT..So memang kena blk sana gak la..
Tapi aku memang salute la kat dia ni..Umur 27 dah wat PHD..hebat kan..sekarang dah masuk sem ke 3 atau 4 kot..aku pon dah lupa..

Aku...??? Bila la perasaan nak ber'PHD' akan wujud dlm diri aku..Maybe 5 tahun akan datang kot..
Buat masa sekarang,aku xfikir lagi nak sambung..takut aku..sebab aku ni dah la pemalas,kang xpasal2 sangkut je PHD..Kena ada semangat yg kental dulu baru leh pikir ke arah itu..

Buat masa sekarang, aku nak tumpu hidup aku dulu..fokus nak kawen..hehehe..manyak gatai ini amoi..abes tu,sape la tak kawen kan..ha...aku memang NAK kawen..hehehe..

Eeiii...dah la merepek pagi2 ni..
Sambung wat keje..
Bubye..
Muaahhh..

3 comments:

fiza_sensei said...

ni kes wajib kawen dah ni. anak dara ni gatai nak nikah dah. hahaha

ctZue said...

Fizah..ketahui lah bahawa kwn mu ini mmg gatai dah..hahaha

fiza_sensei said...

aku tau. hahaha